In med höstfärger

Imorgon är det sista augusti och det har ju känts höst i luften länge nu men jag har hyst ett litet hopp om en sista släng av sommar. Nu blev vädret så bra på vår bröllopsdag, så jag gillar läget och känner mig redo för höst.

Påbörjar höststylingen här hemma med inköp av lite vackra rosor som livar upp, skall ta tag i den allmänna höststädningen snart också, men denna helgen jobbar jag så då är det inte aktuellt.

Spännande!

 
 
 
Hej på er,

Igår skickade jag efter ett spännande paket från tvspelsweb.se med lite nya grejer till kameran. Ska bli spännande att få hem dem, och testa lite nya saker.

Senare idag ska jag också iväg och hämta ett paket från Me & I, denna gång blev det varsina byxor till grabbarna och så en ettårspresent till Ronja som är lite mer hemlig förstås.

Annars händer inte så mycket spännande idag, jag har tvättstugan mellan 12-16 och det behövs. Framför allt sedan vi lyckades låsa in Enya i vårt sovrum i lördags, och dörren till toaletten lyckades vi också stänga. Så ingen av katterna kom ut till kattlådan och tyvärr hamnade det ju någon annanstans då.
Vi hade också glömt stänga av värmeväskan till spolarna jag köpte inför bröllopet, så det var väl tur att inte lägenheten brann upp.... !
 
Slutligen, ja det är alltså NEW YORK vi bestämt oss för att vi ska åka till. När är inte bestämt. Men det blir väl ungefär en vecka, för vi tänkte försöka ordna barnvakt eftersom det är så lång flygresa och då går det nog bara att vara borta en vecka. Vi tar tacksam emot alla tips om vad man bör se och göra och tänka på i denna stad!!
 
 
(bild från Google)
 
 
 

One ring to rule them all....