Fotoutmaningen, bokstaven J

 
Maj 2010
 


Maj 2011
Maj 2012
 
Bokstaven J, som i Jonathan, "Nontan", min andra son. Tänk vad fort tiden gått <3
 
Vet ni vad mer? Igår slog bloggen besöksrekord tror jag med hela 24 unika besökare! Jag blev så glad när jag såg det :D tack för att ni tittar in, jag skulle bli så glad om ni talade om vilka ni är så jag kan säga hej tillbaka!
 
 

Kommentarer :

#1: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

O så söt han är, tänk att han varit sådär liten. Jag kunde tagit Inez på I, men jag visar ju redan så många bilder på henne så ville ha något annat. J har jag redan valt så där blir en gammal bild från sommaren ;-) Får se när jag får tiden att publicera det.
Kul med besöksrekord. Man kommer aldrig få veta vem alla som kikar in är, jag får knappt veta av en fjärde del om ens det, de enda som lämnar kommentarer bortsett från några enstaka är de som jag själv kommenterat hos, sen efter ett tag brukar man bli fast hos varandra och kommentera hela tiden ;-) Jag är iaf en stadig besökare, men det visste du ju redan ;-)

Svar: Tycker det var mysigt med en somrig jordgubbsbild, även fast jag njuter av vintern nu så längtar man ju till sommar och sol också :) och jordgubbar då! Ja, du är trogen besökare som skriver för det mesta, det tycker jag är kul och det uppskattar jag jättemycket!!
Arvegil

skriven
#2: Natalie

Ja gud vad tiden flugit iväg. Allt som hänt. Förluster, glädje och utveckling. Så fantastiskt. Själv är jag så glad över mina två <3 så härligt att följa deras framsteg. Trivs med min lilla familj, visst är livet bra vackert :-) kram

Svar: Det är det verkligen!!
Arvegil

skriven
#3: Elin (Regnrock)

Läser ju alltid men är lite lagom usel på att kommentera :p Gillar bloggen och dina bilder, det märks tydligt att du hela tiden blir en bättre och säkrare fotograf.

Svar: Åh vad glad jag blir av att du säger så, jag märker själv att intresset blir större och större, och kraven på mig själv. Det finns nog ingenting som den där kicken när man verkligen lyckats med någonting, vad det än gäller. Jag tycker det är jätteroligt att du läser bloggen, jag kommer fortfarande inte in i din och har tappat bort att fråga om lösenordet igen, sega mig. Men om jag får så läser jag gärna :) Kram!
Arvegil

skriven

Kommentera inlägget här :