Härliga Härlanda Tjärn

 
Min stora kamera har fått ta lite semester den med, numer tar jag väldigt mycket bilder via Iphonen. Den är lite mer praktisk att bära med sig. Tycker dock att det är synd att man måste publicera alla bilder jag tar via Instagram för att de skall sparas (eller så är det jag som inte förstått hur man annars gör?). Om någon vet ett annat sätt så please do share!
 
Såhär gott har vi haft det stora delar av dagen, vid Härlanda Tjärn. Riktigt go badtemperatur också, behagligt och man vande sig snabbt. Skulle gissa på 18-19 grader. Barnen har haft roligt och sover gott efter all frisk luft. Imorgon ska jag springa runt tjärnen igen, var väldigt trött i kroppen i tisdags när jag sprang så gav mig två dagars ledigt istället för en. Men nu ligger planen för helgens löpning och jag hoppas på uppehåll, men även om det ÖSER ner så tar jag mig ut. Känns skönt att vara motiverad att komma ut i spåret nu, även om jag har förstått att jag är långsam som en snigel. Flås får jag och man kan ju bara bli bättre. Var riktigt peppad till att anmäla mig till Göteborgsvarvet till nästa år, men någonstans känner jag just nu att jag måste etablera motionen som en vana först innan jag sätter krav på mig att jag ska springa snabbare och med tidspress. Det blir inte roligt längre om allt ska handla om att pressa mig själv att jag måste springa på en viss tid. Det är skillnad på att ha något som peppar en och något som ger en ångest för att det känns så avlägset och omöjligt. Just nu är jag glad och stolt för att jag som sagt kommit igång och fortsätter så. Göteborgsvarvet springer ju ingenstans direkt! (där fick jag till lite dålig Göteborgshumor också!)
 
I helgen har vi lite saker inplanerade, bland annat barnteater på Gunnebo Slott - Alice i Underlandet. Hoppas så på fint väder och att alla barnen uppskattar det.
 
Kram på er
 
 

Min stora killar

 
Nästa vecka fyller Alexander fem år och jag kan verkligen inte förstå hur fort fem år egentligen kan gå?
Just nu är du inne i en rollspelsfas och favoritlekarna är "tjuv och polis" och "mamma, pappa, barn". Du kämpar med både ögondroppar 4 ggr per dag, ögonlapp och nu 10 dagars nya antibiotikakur för örat - och du klagar inte. Min rediga kille som är så snäll och hjälpsam och som gör mig så stolt varje dag. Jag älskar dig!!
 
Jonathan börjar bli stor han också - och är så duktig på att prata, fast han bara är dryga 2 år så ramlar det ut både tre, fyra och ibland femordsmeningar. Vi förstår mer och mer. Din stora idol är storebror. Sedan en tid tillbaka sover du med ena sidan på spjälsängen borta så att du kan ta dig ur sängen på egen hand på morgonen. Du älskar att sparka boll och "bitte mkiiin (dvs Blixten McQueen).
 
Jag måste ta mig tiden ibland att skriva ner barnens utveckling och var de är just nu. Det känns som sagt ofattbart att det precis om hörnet är fem år sen jag blev mamma för första gången.
 
Jag älskar er mest av allt i hela världen mina pojkar, och det är jag noga med att tala om för er flera gånger varje dag. Tack för att ni finns!! <3
 
 
 
 

Smakprov från Instagram