Mys vid Härlanda Tjärn

Älskar verkligen att vara där med barnen och leka, alla årstider! Om det blir så kallt i vinter så att tjärnen fryser till is ska vi absolut ta oss ut på skridskor. Passade på att ta med mig kameran också, och blev riktigt inspirerad ett tag där. Med skrattande barn omkring en, härlig musik, kameran i handen och en känsla av total lycka fylldes energidepåerna på ordentligt. Barnen hade riktigt roligt, men till slut fick vi gå hem för Jonathan var B L Ö T. Varför förstår ni nog nedan ;-)
 
Taggar: Barnen, Härlanda Tjärn, Kameran, Pojkarna;

Bröllopsannons

Det är dags att se till att få in en bröllopsannons. Hade gärna velat ha både i Göteborgs Posten och Norrköpings Tidningar men det räcker ekonomin inte till nu efter vårt lilla Norgeäventyr, så då får vi börja med Göteborgs Posten. Den går att köpa på pressbyrån inne i Hageby Centrum vet jag, om man är intresserad :)
 
Frågan är nu vilken bild vi ska ha!
Fotograf är Emma Sundberg på samtliga bilder.
 
 

Vab-torsdag

 
Fina Josefine, bild från Instagram där jag heter photosbyarvegil. Följ mig gärna där, ska bli bättre på att uppdatera.
 
 
Annars blev dagens kvällstur på kirurgen inställd eftersom dagmamma ringde hem barnen, eller framför allt Jonathan, innan jag ens hunnit gå iväg. Han mådde prima imorse men hade tydligen varit lite hängig. Det märkte jag inte av här hemma kan jag säga, men jaja ...  Imorgon är jag ledig och sedan blir det jobb i helgen. Förutom det blir det också Me & I - party på lördag. Lite dåligt med folk, bjöd över 40 st och än så länge är det min syster och Sita som kommer. Ni östgötar är ursäktade ;)

Annars ska jag börja lägga upp lite nya mål för mig själv. Efter semestern och när Pär började sin långa pendling till Tjörn varje dag, tappade jag stinget med löpningen. Har varit ute med syster nu några gånger och sprungit men har inte alls samma rutin som jag hade då. Jag behöver komma ut så det är dags. Ska lägga upp en plan, har så många oavslutade projekt som gnager i mig, så jag får helt enkelt göra en prioriteringslista och bestämma mig för vilken som går först. Jag tror att det kommer att bli att läsa ut en bok jag lånat av syrran för ETT ÅR SEN eller så.. ;-)