Vårkänslor med tulpaner

 
Jag tycker verkligen att den senaste veckan gjort att det känns som VÅR. Det känns i hela kroppen! Hoppas att solen kommer imorgon också, den tittade fram på eftermiddagen och för första gången på länge kunde vi njuta av en gyllene kvällsol i vårt kök. Helt underbart. Dessutom har jag pyntat hemmet med tulpaner, det gör det extra fint tycker jag.

Jag skymtar en blå himmel

Halloj på er!
Sitter här hemma efter att ha haft en seg torsdagstart.. så himla gott ibland att bara slappa! När Jonathan vaknat skall vi dock ta med oss Yarisen för en mindre sanering invändigt och ev. utvändigt om det inte blåser för kallt. Barnen tycker det är rätt häftigt att se på när vi spolar av bilen, och vad gör man inte för att få dem att le?
 
Sen ska vi hämta Jonathans nya glasögon & så ska vi handla present till P som Alexander blivit inbjuden på "Star Wars-party" hos om några veckor. Tänkte ev också lyxa till det med lite fika inne på Paprika. Det är skönt med flera lediga dagar i rad, det behöver jag.
 
Jag har också suttit och tittat och suktat efter en resa till Irland, mitt underbara Irland. Hittade den här resan där man under en veckas tid kör runt den södra delen av ön och njuter av landskapet med start och mål i Dublin. Tänkte ev vi kanske kunde göra den bara jag & Pär under nästa år t.ex. Vi får se vad han tycker... det enda jag vet är att jag vill dit iallafall. Kanske någon annan som är sugen på att hänga med på en roadtrip? Måste ju inte vara med Pär menar jag. Gärna någon som är stabil i biltrafiken, tanken på att köra vänstertrafik är skräckblandad förtjusning, kan jag säga.
 

Längtar, längtar

Varje gång pengarna skickas iväg till Apollo varje månad så klickar jag in på på vårt hotells hemsida och då känns allting så himla mycket bättre. Det kommer att bli en fantastisk och välbehövlig semester tillsammans. Men jag kommer absolut inte glömma av vare sig våren eller sommaren heller - tro mig!
 
 
Bilder från apollos hemsida