Dublin i mitt hjärta




 
Samtliga bilder är tagna av mig eller min make Pär, med min Nikon D60. Känns som om det hänt en hel del fotograferingsmässigt på fyra år! Blir så sugen på att åka tillbaka till Irland. Bilsemester 1-2 veckor med start och slut i Dublin. För Dublin är jag ganska mätt på, även om det är en underbar stad har vi sett det mesta där, det är landskapet och landsbygden som är det bästa av allt. Det jag fick uppleva när jag arbetade där för snart tio år sen.
 

Kommentarer :

#1: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Ser supermysigt ut. Längtar också efter resa, men någon gång ska vi väl få råd. Åkte ni dit utan barnen? Vad kostar det ungefär? Kanske skulle vi göra någon resa ihop nån gång, skulle vara kul :-D

Svar: Om jag minns rätt så kostade flyget för oss 2 ca 2500 kr, men där kom vi undan billigt. Hotellet för tre nätter tors-sön exkl frukost gick på ca 3500 kr. Sedan är det rätt dyrt på Irland vilket vi inte hade räknat med, så för all mat och lite aktiviteter ska man nog ha en reskassa på 10-15000 kr, lite beroende på vad man vill hitta på. Inträdet till Guiness Store House kostade nog 150 kr om jag minns rätt - det kan man boka via internet så slipper man stå i kö där. De har biljettautomater som man hämtar ut sina biljetter i och så skannar man bara biljetten för att komma in - supersmidigt!
Arvegil

skriven

Kommentera inlägget här :