Ett annorlunda perspektiv

 
 
 
 
Det är roligt att experimentera med kameran och ta nya bilder ur annorlunda vinkar. Den här bilden tog jag häromdagen, jag kunde inte titta in i sökaren och se hur den skulle bli utan det fick bära eller brista litegrann. Jag är inne i en period nu där jag försöker hitta nya vinklar och intressanta perspektiv på mina bilder. En del bilder går direkt till papperskorgen, medan andra som den här är ett godkänt första försök.
 
 
 

Kommentarer :

#1: Carro

Ett tips är att du stället dig m ryggen mot trädstammen å fotar uppåt, då ser man vad man gör å får ändå en ovanlig vinkel. Eller så lägger man sig ner! Testa det i en dunge med träd! Blir helt fantastiska bilder!!

Svar: Det var bra tips, det skall jag testa! Tack så mycket!
Elin Arvegil Caesar

skriven
#2: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Jättefin bild! :)
Att testa nya perspektiv och vinklar är verkligen roligt!

SV: Ja vad än man håller på med så finns det alltid dom som vet bäst och hur man ska göra.
Att folk säger sin åsikt om mina bilder har jag absolut inget emot, det är väldigt lärorikt att få veta hur andra ser på ens bilder, men just det där att "så här SKA man fotografera", gör mig bara irriterad.

Svar: Tack så mycket! Det är stort för mig att du som är så duktig tycker det!
Ja besserwissrar finns det gott om, men konstruktiv kritik är en helt annat sak, det tar jag också gärna emot. Förslag på hur man kan fotografera istället osv.
Elin Arvegil Caesar

skriven

Kommentera inlägget här :