Gott Nytt 2015

Årets sista dag idag. Nyåret komemr att firas hemma hos min pappa. Från började hade vi bara tänkt hemmamys här vi fem, men så jobbar pappas fru över nyår och då är det ju roligare att fira ihop än att han ska sitta ensam på nyår. Tycker jag. Tycker om att vara med pappa och hans hustru, både tillsammans och var för sig, så ja, det ska bli riktigt roligt. Vi fixat maten, det blir en trerätters nyårssupe med hjälp av CityGross. Vi får ju deras vegetariska matkasse varje måndag och nu beställde vi deras nyårssupe. Så förutom vanliga matkassen fick vi alla ingredienser för en trerätters som sagt.
 
2014 kommer jag att sammanfatta i ett annat inlägg, förmodligen som ett bildspel, så jag skriver istället här vad jag har för förväntningar på nästa år och vad som kommer hända då.
 
- jag blir färdig med d-uppsatsen
- Pär får ett nytt jobb
- Det lugnar ner sig i Alexanders klass och blir mindre bråk
- Alexander börjar spela i SIF 
- Jonathan börjar simskola
- Jag fortsätter spinna vidare på fotoinspirationen som har kommit tillbaka
- jag kan köpa ett nytt kamerahus
 
 
Såhär vackert var det hos pappa i söndags. Nu har allting töat bort igen :( men vi njöt så länge det varade! Lägg märke till spåren efter haren som syns tydligt på gårdsplanen.
 
GOTT NYTT ÅR!

Pulkabus hos morfar

 

Mathilda 1 vecka

Juldagen idag och lilla Mathilda har redan hunnit bli en vecka. Än så länge fungerar allting bra och hon verkar vara nöjd och tillfreds med tillvaron. Då är vi det också. I tisdags besökte vi BVC för inskrivning och då hade hon ökat 100g i vikt bara från måndagen då hon också vägdes i samband med PKU-provet. 

Jag är så glad och tacksam för min lilla tjej. Försöker att låta bli att tänka på det, men det finns där i huvudet. Hur det var i somras, när kaos rådde och läkarna i direkt rådde mig till abort, hur mitt hjärta och hela min själ skrek NEJ samtidigt som samvetet sa åt mig att tänka på pojkarna och hur självisk jag var annars. Men att döda ett friskt barn?

Jag är så glad att vi fick träffa dr Bokström, att vi fick diskutera det igen, och att du är med oss nu fina fina Mathilda. Vi älskar dig så gränslöst mycket, vår vackra prinsessa. Jag vill tro att någon högre makt varit med och sett till så du fick en chans älskade dockan. Nu är du här och det är det enda jag vill tänka på nu.