Om ni undrar vad jag gör..

 
Kan jag hälsa att hela klädkammaren är genomgången idag liksom vi packat ned en del i badrummet. Sakta men säkert blir detta mindre och mindre ett hem och mer och mer en lagerlokal :)
 

Det är tyst nu

 
 
 
.. det är mycket nu med jobb, skola, flytt och privatlivet i allmänhet. Så därför får bloggen, fotograferandet och allting annat ta ett steg tillbaka för en obestämd framtid. Just nu vet jag inte hur jag skall hinna få nerpackat alltihiop, hinna jobba och hinna fädigt med alla förbannade skolarbeten till den första mars. Sedan kommer nästa stora problem - att få ihop mina praktikdagar med jobbet. Ska ärligt talat erkänna att jag inte vet om jag kommer orka med det. Mina lediga dagar kommer jag vara i Jönköping på praktik och vice versa. Frågan är om jag ens kommer att kunna få ihop mina dagar. Jag har försökt vara optimist och tänka att jag nog skall kunna få ihop det, men nu vete gudarna.
 
Sen är det en tung bit ekonomiskt att flytta, men den tänker jag inte dra upp här. Det är bara att bita ihop och hoppas att det löser sig.