Vecka 29 och nedräkning

 
Magen håller redan nu på att bli gigantisk, men jag känner mig inte såå tung än pga den. Där är mina ben största boven som svullnar så fort jag inte går med stödstrumpor dagtid. Har nu gått upp 10 kg i vikt och skulle helst inte vilja gå upp så mycket mer.. Men vi får väl se var det landar. Och hur det än blir så njuter jag denna allra sista gång. Lilla F sparkar just nu runt till Michael Rickfors "Där Gullvivan Blommar" - som råkade vara brudvals på Sandras och Davids bröllop för lite mer än en vecka sedan.
 
Nu har jag 6 nätter kvar att jobba, och om jag räknat rätt, 6 dag/kvällspass. Jag kommer sakna jobbet och alla kollegor samtdiigt som jag känner att jag verkligen behöva vilan för att hinna landa lite och förebereda innan F är här. Tiden går fruktansvärt fort och ja, snart är det december!
 
Idag har jag varit i Jönköping & nu börjar allvaret dra igång med magisteruppsatsen. Jag har min nuvarande kurs kvar, uppsatsen och så 10v praktik - sen är jag klar specialistsjuksköterska. Helt sjukt egentligen vad fort tiden har gått även med min utbildning. Praktiken blir ju inte klar färrän våren 2016 men vem har brådska? Jag ska vara hemma och gosa bebis ett år först, och sen ska jag göra färdigt praktiken, få min examen och kanske se mig om efter ett nytt jobb. :) Kanske.
 
Imorgon är det tisdag och då väntar simskolestart för Alexander & två nätters jobb för mig. 
Kram på er
 

Kommentarer :

#1: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Oj vad fort utbildningen gått. Har du läst på heltid eller halvfart? Fick höra idag att här hemma är den på halvfart så det blir 2 år av studerande. Man jobbar varannan vecka och arbetar varannan vecka ungefär så. Få se när jag hoppar på utbildningen.
Magen är jättefin och så skönt för er att få vara hemma och mysa lite nu.

Svar: Jag har läst utbildningen på halvfart, så är inne på år 2 nu :) men ja, det blir ju lite längre ytterligare för mig eftersom jag har bägge praktikerna att ta mig igenom. Vi ska sitta ner och titta på en helg vi kan ta tåget upp mot Norrköping, hoppas kunna hälsa på er då också!! Kram
Elin Arvegil Caesar

skriven
#2: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Ah, så du läser i Jönköping? Där jobbar jag :)

Svar: Där ser man :)
Elin Arvegil Caesar

skriven

Kommentera inlägget här :