Ett härligt avslut på söndagen

 
På förmiddagen och delar av eftermiddagen har jag suttit med vår uppsats. Vi närmar oss slutet och til 31/3 ska den vara klar och lämnas in. 
Efter det så längtade jag ut till solen och tänkte att en kväll vid stranden kunde vara mysig. Men jag tänkte förstås inte på att det mörknar fort när solen väl har gått ner, och att det blåste mycket. Så även om termomterna sa en grad varmt så kändes det som flera minus. Brrrrr. Visar en bild från instagram men tog några med kameran också.
 
 

Mathilda 2 månaderPå onsdag den 18 februari blir du redan 2 månader min lilla Skorpa. Du har strl 62 i kläder och växer så det knakar. Just nu är du inne i en fas där du sover mycket, men när du är vaken är du med och jollrar, ler och gurglar åt oss. Du har riktigt bra nattsömn, somnar mellan 19-20.30 när vi är hemma och sover då oftast till 01-02 innan du vaknar för första nattmålet. Det tackar jag för, de första veckorna utan ordentlig nattsömn var tuffa men nu går det bättre! 

Borta bra men hemma bäst

Äntligen är vi hemma igen. VI har klarat första roadtripen som trebarnsfamilj utan större incidenter. Mathilda sov hela vägen upp och hela vägen hem, så vi har faktiskt kunnat köra mer eller mindre i sträck bägge håll. 
På vägen hem skickade syster sms och frågade om vi ville göra ett depåstopp i Landvetter hemma hos dem, så det gjorde vi. 
 
Här kommer lite bilder från promenaden vi tog i solen igår runt Söderköping. Ca 5 km gick vi under 2,5 timmas tid. Vi letade efter en geocache också men lite för mycket mugglare var ute så vi fick ge upp till slut.