Årets första....

LISEBERGSBESÖK står för dörren idag. Tillsammans med min far och hans hustru, min syster med familj och bror med sambo. Släkten Sigvardsson invaderar nöjesparken :) Vi ska dock inte åka riktigt ännu, men skötväskan är packad med gröt, majskrokar och snart min hemmagjorda färssås med spagetti. Ja, den är alltså vegetarisk. Inget fel att barnen lär sig variera kosten och äta mindre kött för mer hållbar miljö!
 
Fösöker hålla fast vid amningen men frågan är hur länge denna brutta kommer tycka det är intressant egentligen? Känns redan som hon börjat dissa tutten för allt annat gott som man kan få istället! 
 
Kameran följer med så ikväll blir det (förhoppningsvis) bildbomb!
 
 
 

Mina fina barn

 
Det har hunnit vara midsommar där vi var ute och vandrade hela familjen tillsammans med Ylva. Etapp 1 på Bohusleden, 1,9 mil, gick vi fredag morgon till söndag eftermiddag. Jag är glad att jag fick med kameran för några riktigt fina kort på barnen blev det.
 
 

Lillstrumpa 6 månsder

Idag är det ett halvår sedan vår lillstrumpa föddes i duschen här hemma i palatset. Tiden går så enormt fort kan jag bara återigen konstatera och senast udag pratade jag med jobbet om att börja arbeta helger efter sommaren (vill inte!!!). Detta för att dryga ut föräldrapengen så att den räcker till mars månad då hon alltså skall skolas in. 

Fröken ligger i skrivande stund i sin säng, kl 01.24 och är KLARVAKEN efter amningen. Försöker hålla släckt och hoppas att hon somnar om. 

Just nu är hon som alltid en mestadels glad skit som trivs bäst på golvet där hon kan upptäcka världen som hon själv vill. Hon står i krypställning med fram vs bakben men koordinera ännu inte alla fyra samtidigt utan rullar sig mest fram. Hon kan sitta med stöd och utan stöd några sekunder men hon har ännu inte lärt sig att ta emot sig när hon tippar utan faller son en fura (eller skulle ha gjort för självklart förhindrar vi att det händer). 
Hon äter smakportioner som blir större och större. Fortfarande är amningen huvudmålet vilket jag är jättenöjd med. Så länge hon inte fått tänder vill jag amma. Mest tycker hon hittills om palsternacka och potatis. Tonfisk smakade hon idag och det tyckte hon om. Broccoli går inte hem alls, morot sisådär.  


Vad hon väger vet jag inte ännu då vi ska till BVC för läkarkontroll nästa vecka. Hoppas hoppas att hon har fortsatt lägga på sig. Tycker att hon känns tyngre iallafall. 

Det var en liten uppdatering såhär före midsommar. Hoppas ni får en fin helg. Själv ska familjen ut på äventyr som jag får berätta om efter helgen. 

Kram!