Äventyr vid havet

 
Igår packade vi ihop oss i Yarisen hela familjen och åkte en dryg halvmil ut till den vackra badplatsen Söskär vid havet. Grabbarna var laddade för att bygga sandslott, spela boll och geocacha.
 
 
Så vackert.
 
Vi började med att gå skattjakt och Jonathan fick äran att "hitta" skatten. Barnen har ju ett eget konto nu så de också kan logga varje gång de hittat en skatt.
 
 
Det var en liten promenad uppför berget för att hitta den.
 
 
Det ser otroligt vacket och lockande ut att bada när det är så klart. Men kkkalllt.
 
 
Medan barnen lekte i sanden passade vi på att lösa gåtan till ytterligare en cache i närheten. Man skulle lösa ett s.k. Hidato.
 
Alla siffror 1-92 skulle få plats i detta pussel där siffrorna skulle följa varandra horisontellt, vågrätt eller diagonalt och bara fick vara med en gång. Första gången fastnade vi men så målade Pär om pusslet igen på ett nytt papper och vips så hade han löst det. Tyvärr gick vi bet på att hitta själva cachen och barnen började bli less och ville hem till morfar och Sita, så vi spar själva loggandet till nästa gång :) 

Inget mer lösenord

Nej jag tänker mig att jag ändå bloggar så himla sällan så det inte spelar någon roll längre. Jag tänker fortfarande skriva men som synes sker det inte sådär kanonofta. Det är mycket annat nu som får prioriteras före.
 
 
Detta t.ex! Håller på en present till min väns bebis som kommer anlända här om en dryg månad ungefär. Ja ungefär samtidigt som jag beräknas bli moster igen. Så den måste jag hinna klart med.
 
 
En suddig bild på en otroligt mobil M som nu, 3 månader gammal, håller på för fullt med att vända sig, sprattla och kämpa för att ta sig fram. Är rätt säker på att hon kommer krypa tidigast av alla tre barnen. 
 
 
Men Frölunda vinner iallafall. Det gör mig glad :)

Torsdagshäng