Det börjar hända något!


Lillstrumpa börjar gapa när hon inser att det kommer mat på skeden, och har börjat "tugga" med munnen istället för att spotta ut precis allt. Vilket är super för nu äter hon lite extra olja i maten för att inte magen ska balla ur av smakisarna och då gör den ju mest nytta om den sväljs istället för spottas ut. :-)

Seg med uppdatering här. Hela familjen dras med förkylning och det är mycket nu inför skolavslutning och annat. 

Något roligt är iallafall att P har fått nytt jobb! From 1/8 slipper vi jourer och (förhoppningsvis) att P måste jobba över så mycket som nu. Framför allt att han ska trivas väl och bli bra behandlad av sin arbetsgivare. 


I veckan väntar lite olika "måsten" men jag tänkte försöka rycka upp mig och få det mesta gjort redan imorgon så att jag bara kan fokusera på det roliga sedan. 
Snörvel från sjukstugan 

Soliga vårbilder


Rensa sig lite i minneskortet till mobilen

Att mobilminnet är fullt innebar en smärre kris för mig igår. Jag kunde inte fånga denna vårens hittills vackraste solnedgång på bild på grund av detta. Så ikväll laddar jag över alla bilder till externa hårddisken. Jag har egentligen inte tid att sitta och kolla igenom dem nu utan jag måste syyyy så presenten till min vän M, som snart blir mamma, blir klar den till den 13-14 juni när jag troligtvis får träffa det kommande underverket för första gången... Men efter en snabbglutt kommer här några bilder som faktiskt betyder lite extra.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eh.... kanske inte alla...;