Glad Påsk!Det har varit tyst här ett tag nu - mestadels för att det har varit mycket med nytt jobb, praktik, inskolning på förskolan och sjukdomar. Imorgon tänkte jag ägna en stund åt att uppdatera vad som händer. Men tills dess får ni denna bilden från påskbrasan som min farbror ordnade nu ikväll framför sitt hus. Mysigt och roligt att träffa några kusiner som jag ser väldigt sällan. 

Hoppas att ni haft en fin påskafton också! 

Glad!!!!

Från att ha gått från avgrundens rand till att faktiskt känna riktig energi igen. Vad hände, kanske ni undrar, som eventuellt läser här och inte är vän med mig på facebook (jag tenderar till att överanvända statusfältet när något bra/dåligt händer även om jag annars mest delar artiklar och liknande). För det första, så kom min bästa vän Ylva på ett sätt för mig att hämta ut My Peak Challenge - paketet; via den brittiska spårningskoden. Åh så glad jag blev!!
 
Nu pryds löparjackan av MPC märket tillsammans med rosa bandet, jag har en fin t-shirt och mina armband. Ja och en fin hälsning från Sam Heughan med autograf och så en penna. Kan inte bli gladare kände jag just då.
 
Men det kunde jag. För senare samma kväll fick jag mail om att jag blivit sponsrad av en MPC Angel - och nu hade tillgång till deras prep program. Ett två månader långt tränings- och kostprogram som jag kan säga, nu när jag börjat titta igenom allt - är helt outstanding. Videos, handlingslistor, träningsprogram dag för dag.. helt fantastiskt. Började denna lördag med att ta mig ut och springa trots att jag bara sovit 4h inatt (jag drack te sent och dessutom spillde jag sagda te över hela datorn så den slocknade.. P sa åt mig att ge det över natten, att låta den torka..men jag låg och oroade mig för det HELA natten...). Idag fungerar den.. några tangenter som bråkar men det kommer nog när den har fått vara igång några dygn och torka sig ordentligt. Jag tackar de högre makterna för allt positivt som händer omkring mig just nu! Klockan elva ska jag dra ner till biblioteket och sätta mig och plugga fyra timmar. I eftermiddag blir det första träningspasset med prep program innan det är dags för mer studier och så lite melodifestival-final på det. En helt awesome lördag - känns det som!
 
 
Over and out!

Ledsen

 
 
Det känns litegrann som att mycket går emot mig just nu. Kamerablixten går sönder, och nu har ett paket jag väntat så länge på, kanske försvunnit med posten. Det är My Peak Challenge supporter-pack som jag fått en avi om från posten, men när jag nu försökt hämta ut paketet torsdag, fredag och idag tisdag, så ser bara personalen i datorn att det "är på väg". Spårar jag det via Royal Mail Service - brittiska posten - så skall det ha anlänt hit till Stenungsund.
 
Jag vet, både blixten och paketet är materiella ting, och för det senare så har jag ju oavsett skänkt pengar till Bloodwise när jag köpte det. Men jag hade verkligen, verkligen sett så mycket fram emot att få det hem på brevlådan. Besvikelsen är bitter, så bitter.
 
Jag hyser hopp om att det ska dyka upp till slut men pessismist som jag är (just nu i alla fall) så känns det tyvärr inte så. :(