Stolt över mig själv

Imorse såg jag till att ta på mig träningsmunderingen innan vi gick bort till dagmamman. När jag hade lämnat pojkarna hos M & M (inte godiset) så gick jag en PW bort till Härlanda Tjärn, där jag sprang runt. Jag hade som mål att klara mig hela vägen utan att gå - trots uppförsbackar - och klarade det! Tiden är ingen atlettid direkt men å andra sidan är det bara tredje gången jag springer sen jag köpte löparskorna för 1,5 vecka sedan. Jag är
så grymt nöjd med dem.

Mina fina Misuno - sitter som en smäck på de Elinska fötterna!

Jag är så glad att jag har kommit igång med träningen nu - och att det blir blandat med cykling, löpning och simning ibland. Det känns lagom för mig. Tanken är förstås att jag ska springa längre än 3 km så småningom, men jag börjar långsamt och tänker se till att få upp konditionen ytterligare lite mer innan jag avancerar sträckan.

 

Kram på er

 

Snart är det dags

Idag har jag hospiterat på öppenvårdsmottagningen som tillhör samma enhet som avdelningen där jag jobbar. Spännande att få vara med på undersökningar, och skönt att få ett ansikte på några av de läkare som jag snart kommer att börja jobba med mer aktivt.

Bara 2 nätter kvar nu innan jag går över till min dagtjänst. Jag är riktigt nervös inför det, ska jag säga. Är så rädd att göra bort mig, att missa något viktigt, att inte få ihop det. Det känns nervöst precis som när jag var ny, för ett år sen. Fast ändå inte alls på samma sätt - för nu känner jag ju till avdelningen, de vanligaste diagnoserna, allt sådant. Så det andra får väl ge sig helt enkelt.

Innan jag jobbar på påskhelgen kommer jag dock att vara långledig söndag-torsdag, och har en del inplanerat under dessa dagar. Hoppas att jag kan bocka av en hel del på listan, för på annandag påsk kommer hela tre familjer hit på middag och eftersom jag jobbar hela påskhelgen hinner jag inte städa särskilt mycket då.

Godnatt!

Vacker gryning

När livet rusar fram obarmhärtigt kan det vara skönt att vila ögonen på en stillsam soluppgång.,