Tänk om det är vår tur nu?

 
Jag skyndade mig att intresseanmäla oss på en fyra här i området, men på bara en halv dag har hela 93 stycken hunnit anmäla sig. Undrar hur detta ska sluta... vi vet ju att det är ett populärt område. Dock har boende förtur den här gången, och vi har hamnat ganska skapligt andra gånger. Kan inte låta bli att känna ett uns av hopp! :) Håll tummarna för oss! En fyra på 114 kvm vore helt fantastiskt!

När man försöker få till en mor-söner bild..

... när snön kom tillbaka, var vi ute och busade. Då hade jag med mig kameran för jag tänkte att NU SKA VI TA EN BILD PÅ MIG OCH POJKARNA.
 
 
Men det här med att sitta stilla var inte riktigt deras melodi... och det snöade massor, räckvidden på fjärrutlösaren för liten så jag var tvungen att sitta väldigt nära.. och eftersom det som sagt snöade ville jag inte byta objektiv där och då .. så med andra ord är dessa två de enda bilderna jag fick den dagen ;)
 

Jobb jobb jobb

 
 
 
Denna vecka arbetar jag 6 dagar av 7, min enda lediga dag är på fredag. Då kommer syster med familj hit för middag, "På spåret" och allmänt fredagsmys. Det ser jag fram emot. Nästa vecka jobbar jag som stor kontrast mot denna vecka bara en dag så då hoppas jag att jag ska komma ut och fota våren som är i antågande.
Hoppas ni får en fin tisdag, vår började med besök hos hjärtläkaren med Alexander, och en parkeringsbot.. den sista hade vi gärna sluppit men det är bara att betala och se glad ut. Läkarbesöket gick tack och lov bra.
 
 
Vårtulpaner i vårt kök som jag la upp på Instagram, där jag heter photosbyarvegil.
 
Kram på er