Det går bra nu!


För andra gången i rad blev min bild veckans instagrambild och jag vann ytterligare en trisslott :) den första lotten fick jag 60kr vinst på, så det blir köp av två nya lotter. Tänk om jag kunde vinna lite pengar till skottlandsresan och en ny kamera?! 

Snart på väg ut för att handla färg till farfars soffa som ska fixas och sedan in i vårt kök! 

Soffan utan sitsen och den utdragbara bädden. 


Nytt schampo

Jag har använt Head & Shoulders olika produkter sedan jag först började använda schampo, ungefär. Alltid tyckt att det varit så bra för mitt hår. Men, då har jag alltid haft ganska kort hår. Nu när håret (i blött tillstånd) når ner förbi boobisarna, fungerar det inte lika bra längre. Håret ser ut som en risbuske efter dusch, är rufsigt och slitet mer eller mindre hela tiden.
 
Så fick jag tips av Ylva att testa ett annat schampo. Det har jag gjort nu för första gången. Herregud, säger jag bara. Vilken skillnad! Mitt hår är lent som sammet, känns fräsch och framför allt ser det inte ut som om jag kört med taggtråd genom det.
Eftersom jag nu har sagda långa hår och jag är anti hårfön - av den enkla anledningen att det sliter håret enormt - så har det inte torkat ännu. Så hur det blir i torrt tillstånd än vet jag nog först ikväll.. men jag kunde borsta igenom håret direkt efter dusch utan att beh
 
Vad heter schampot då? Jo, Gliss Ultimate Repair från Schwarzkopf. 
 
hero_black_V1
 
Helt fantastiskt, säger jag bara. Finns olika sorter beroende på vad för typ av hår man har. Den här passar bäst för mig. Inte särskilt dyrt heller och finns i varenda mataffär skulle jag tro.
 
Som bonus luktar det extremt gott också! 

Mötet med psykologen, tältbygge och annat

Mötet igår blev över förväntan. Det var skönt att prata med någon, bara det. Få ur sig allt. I lugn och ro. Så fick vi lite verktyg som vi kunde testa. Hon frågade om vi ville träffas igen - och ja det vill jag - så om två veckor ska vi dit. Det kändes tyvärr litegrann som att hon försökte minimera mängden arbete då hon ska sluta, och inte ville gå djupare in på något. Men vi ska testa de verktyg hon gav oss - egentligen ganska basic men ibland behöver man höra det från någon annan - så får vi se om två veckor igen.
 
Efter besöket hos psykologen grejade jag och M hemma, jag bakade en stor browniekaka (som dock blev väldigt smal.. men jaja, smaken kanske det inte är något fel på) till kräftskivan ikväll. När A kom med skolbussen så åkte vi alla upp till min far och S för att hjälpa till att sätta upp partytältet.
 
 
Vi undrade först om det skulle få plats på altanen, men det gjorde det bevisligen :) 
 
 
Jonathan hade gjort dekorationer, här är morfar...
Lillstrumpa testar kräftskive-frisyr :) Vi smörjer in huvudet med salva varje kväll för hennes skorv och då passade P på att göra lite Mohawk. 
 
Hoppas ni alla får en trevig lördag, det ska vi ha :)