Nu är jag barnsjuksköterska

 
För precis en vecka sedan trillade sista poängen in - och jag skyndade mig att ansökan om examensbeviset. 60 dagar max ska det ta men jag hoppas att det, trots att det är mitt i semestertider, ska komma snabbare. 
 
Så stolt över mig själv faktiskt!! Det har inte gått som på räls, men jag klarade det till slut iallafall.
När jag nu kan lägga skolan bakom mig, antar jag en ny utmaning. Att lära mig spela gitarr. Spelat två dagar nu och mina fingrar är lite ömma kan man säga. Kommer nog behöva en invänjningsperiod.
 
 
 
Nu väntar jobb hela helgen, jag ska snart gå och lämna lillfia på förskolan. Blir att sova på jobbet inatt eftersom jag jobbar till 22 idag och börjar 06.45 imorgon bitti igen.  Ha en fin helg alla.
 
 
Lillfia som blir 18 månader imorgon! 11,8 kg kärlek <3

Färdig!

Jag inväntar betyg från studieuppgifter från sista kursen i pediatrisk omvårdnad - men om jag inte failat totalt är jag alltså nu klar med mln utbildning till barnsjuksköterska!! 


Såhär glad kan man va!

Denna veckan har jag påbörjat min bredvidgång - som fortlöper ungefär som min praktik känns det som. Förutom att jag ska få in utbildning i respirator, övervakning, gå bredvid på uppvaket, och massa annat på kommande fyra veckor. Japp. Fem veckors intro (plus fem veckors praktik) är det som gäller. Sedan börjar jag på BIMA om allt faller väl ut - ett slags mellanstopp från IVA till avdelning (eller tillbaka till IVA). Det är så oerhört mycket att lära sig - vissa dagar känner jag mig helt värdelös och andra dagar känns det bättre. Men på det stora hela känns det rätt!