Höst

Det har verkligen blivit höst nu. Träden är så vackra precis just nu i alla sina tusen färger. Om bara ett litet tag kommer den sista färgen försvinna och löven bara bli bruna och tråkiga innan de till sist hamnar på marken allihop.

Idag är det 17 oktober. Detta inlägget skriver jag ifrån jobbet - där jag jobbar ytterligare en natt. Hemma har Mathilda hög feber - 39,4 grader och imorgon får hon vara hemma. Eventuellt även på tisdag och då vabbar jag med henne. Jag kommer inte att klaga alls på om jag måste göra det. Även om det blir minskad inkomst så är pausen tacksam. Är tufft att jobba lördag kväll, söndag natt och tisdag kväll, ons-torsdag dag. Egentligen skulle jag inte ha jobbat natt men jag blev tillfrågad om att byta och det gjorde jag alltså. Jag ska inte jobba här så länge till och det känns bra om jag kan hålla mig väl med personalen. Vill ju kunna lämna en referens sedan.

Idag (eller igår rättare sagt) gick hela familjen upp till Kopperskolan och tog en cache. Det var mysigt att hitta på något tillsammans och samtidigt få sig en promenad.

På ny kula

Jag vet inte om någon tittar in här fortfarande - men jag har ändå bestämt mig för att ge bloggen och skrivandet en ny chans. Den kommer att få en ny design och kommer bli lite mer anonym är tidigare. Så alla gamla inlägg kommer att arkiveras på en vald plats. Alternativt lösenordsskyddar jag bloggen för att det åtminstone ska vara lite svårare att kika in - och så börjar jag på ny kula med en helt ny blogg. Det senare låter mer lockande. Jag vill utvecklas i mitt skrivande - min fotografiska sida har redan fått en egen domän som jag sakta håller på att bygga upp.

Det är idag 38 dagar kvar tills den 19
November. Då arbetar jag min sista dag på barnsjukhuset. Det är inget fel på arbetsplatsen - kollegorna börjar jag lära känna nu - men kraven är för höga. Jag passar inte för att arbeta med svårt sjuka barn och ansvara för deras liv. Inte på det här sättet. Jag tror friskvård och hälsofrämjande arbete kommer passa mig mycket bättre. Förhoppningvis också ge mig energin tillbaka att fortsätta ta tag i mina drömmar och önskningar.