Resan till stavanger - vägen genom fjällen del 4 - sista delen när SOLEN kom!

Här kommer de sista bilderna från fjällen. Nästan samtliga bilder är tagna i farten med en bilruta emellan, och med de förutsättningarna är jag nöjd med bilderna. Själva upplevelsen och känslan kan man dock inte helt fånga på bild - det mest magiska är förstås att uppleva det själv.
 

 
 
Dessa får var lite roliga, för de kom farandes bräkande när vi stannat och klivit ur bilen. De var inte skygga alls och verkade bara nyfikna. De tröttnade dock snart på oss och gick vidare. Men fina är de allt, fårskallarna :)
 
 
På den lilla bergskanten där Pär valde parkering, hade det också stannat ett brittiskt par på MC, Ni ser hur kurvan ser ut, det var lite spännande när Pär skulle backa ut sedan.. för det var lika kurvigt nedåt också och svårt att se om det kom någon bil. Men det gick bra... och naturligtvis fanns det en stor rastplats bakom den där kurvan nedanför oss.. men det visste inte vi :)
 
 
 
 
Sådana här stenrösen finns överalt och om jag minns rätt från vad Linn berättat så är det en grej i norska fjällen, att man får fortsätta bygga på de där när man besöker platsen om man vill.. men det visste inte vi då, så vi lät den så fint stå som den var.
 
 
 
 
Sista biten innan vi kommer ut på E39 som är en större motorväg sista biten till Stavanger... Vi hade en helt fantastisk resa både dit och hem, men just ditresan var så härlig med det blandade vädret. Mulet/regn/dimma/klarblå himmel och sol ... När vi kom fram till Stavanger vid 17-tiden på fredagskvällen var det 28 grader i skuggan och kalasväder. Härligt!
 
English: Some more pictures from our roadtrip to Stavanger, Norway where we drove over the mountains. We enjoyed the lovely nature, and experienced all kinds of weather. When we finally arrived in Stavanger in the evening that friday, it welcomed us with heat and sunshine - lovely!
 
 

Kommentarer :

#1: Amanda [SPONTAN]

Underbara bilder!

SVAR: Det var det verkligen :)

Svar: Tack så jättemycket! Det var en helt underbar natur att fotografera :)
Elin Arvegil Caesar

skriven

Kommentera inlägget här :