På väg hem


Snart iallafall, och tro det eller ej, men det ska bli riktigt skönt på ett sätt också! Självklart kommer vi sakna solen, havet, baden, maten och B E K V Ä M L I G H E T E N. Men, att bo i en väska i två veckor utan ordentliga tvättmöjligheter, det gör att man uppskattar det man har hemma också. Sin egen säng, sin egenlägenhet. Allt har sina för- och nackdelar.

Dessutom, så går även Zakynthos mot höst och det märks enligt grekerna själva på att vädret börjar bli sämre. Från att ha haft konstant sol hela sommaren (med 47 grader som varmast en dag i augusti) börjar nu regn och åska dra in, och temperaturerna sjunker alltmer. 
Inatt har vi haft ett rejält åskoväder med regn som har vräkt ned, som en fortsättning på den storm som härjade hela dagen igår. 
Idag har solen tittat fram på förmiddagen, men nu kl 14 drar det ihop  sig mot ytterligare ett åsk- och regnoväder. Vi har redan hunnit bada både i havet och poolen en sista gång och checkade ut redan 11.30. Våra väskor är inhysta i ett "luggage room" så länge, och inse min lättnad när jag såg att där fanns en VÅG också, så man kan väga i lugn och ro sedan och inte stå på flygplatsen och försöka packa om fyra resväskor i all stress. 

Trots att vi har checkat ut får vi lov att utnytja vår all inclusive ända tills vi åker eftersom vi åker så sent, så nu är det dags för lunch. Vi har bara internet i 30 min till så sedan blir kontakten med omvärlden tyst tills vi landar 23.55 inatt. 
Vi ses hemma!!


Kommentarer :

#1: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Välkomna hem igen till kalla Sverige, men med massor av värmande kärlek. Låter som ni haft det helt underbart, precis som det ska vara.

skriven

Kommentera inlägget här :