Halvtid

 
 
I söndags gick jag in i halvtid med grynet. Jag har börjat känna rörelser och sparkar därinne, framför allt när jag sitter ner. Det börjar också kännas som att något är "i vägen" när jag ska ta på mig skorna/strumporna etc, inte bara tjockma utan något lite hårdare :)
 
Helgen har vi spenderat ute på Orust tillsammans med pappa och hans fru, samt med fina vännen Ylva. Det har blivit mycket sol och bad, 30 grader i luften och 22-23 i vattnet. Fantastiskt och underbart. Vi fick också upp en hel hög med krabbor som dock fick återvända till havet efter en stund.
 
Jag inser att vi snart måste börja se över kläder och sådant. Barnvagn har vi redan, bilstolen ska vi få låna "tillbaka" från storasyster, säng och sängkläder finns där också. Så det är egentligen kläder till den lill* och mer praktiska ting som att fixa min SGI jag måste pyssla med. Puh, tänk om allting kunde ordna sig automatiskt? Vad bra det vore?!!
 
Idag väntar besök hos hjärtläkaren, sedan ska jag nog bara åka hem och försöka städa av lägenheten. Kajsa skadade sig på något sätt igår kväll och haltade runt på bakbenet. Får se om det blivit bättre eller om vi får åka in till veterinär med henne. Vår lilla olyckskorp, som redan har åkt på sårinfektion med antibiotikabehandling, och sedan fick stora sår av sitt förra halsband, som nu äntligen har läkt...
Så är det den andra katten ... Enya har inte synts till sedan vi kom hem, om hon inte kommit hem nu då.. börjar bli lite orolig för vår tant. Vi trodde nämligen helt säkert att hon var inne när vi låste lägenheten och åkte i fredags, men hon måste alls ha varit ute och sedan har ju vi knappt varit hemma utom en snabbis i lördags. :( hoppas hon kommer hem snart.
 
Jonathan har börjat på ny förskola och det är Pär som tagit två veckor föräldraledig för att vara med, men jag ska ju försöka gå dit jag också. Hoppas nu att det blir bra.. jag känner en av fröknarna sen tidigare och ja well, inte på ett helt positivt sätt. Men jag hoppas att 15 års betänketid ska ha fått läka även dessa sår..
 
Snart kommer en ny design också, och lite mer foton. Jag som är fotogalen egentligen, har verkligen tappat stinget det här året. Jag hoppas att viljan och inspriationen ska komma tillbaka med ledigheten i vinter.
 
Kram på er
 
 
 

Kommentarer :

#1: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Det går undan. Så mysigt att börja känna sparkar och att du själv också känner av att magen växt.

skriven

Kommentera inlägget här :