Uppsatsen godkänd

I förrgår kom mailet att vår uppsats är godkänd! Kan fortfarande inte riktigt förstå att vi faktiskt är klara. Känslan att BARA vara föräldraledig är obeskrivlig. En enorm sten har försvunnit från mina axlar och det är så enormt skönt att kunna ägna sig åt annat utan dåligt samvete för uppsatsen. 

Lyckan förtas förstås en del av att vår examinator inte alls förstår den kritik vi har framfört mot hur hon betedde sig 15 april på seminariet. Vi får väl se hur det går. Hela den här kursen skall få en del kritik. Visst att vi läser på distans och på  avancerad nivå, men det är inte okej hur dåligt struktur och stöd vi har fått under kursen. Detta gäller främst kringuppgifterna som opponering och metodval osv.

Jag planerar att fortsätta läsa till  distrilktssk i Jönköping också, eftersom jag vill ha en bredare kompetens mot öppenvården och bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. Troligtvis kan jag tillgodoräkna mig både barndelen av den utbildningen, och framför allt uppsatsen eftersom vi skrivit om omvårdnad av barn med diabetes på öppenvårdsmottagning. 

Mem först ska jag lösa praktiken våren 2016 både tidsmässigt och ekonomiskt, så jag får min specialistsjuksköterskeexamen. 

 Blommande Rhodedendron utanför vår dörr

Kommentarer :

#1: Cornelia

Du kommer att klara dina mål syster så länge du inte ger upp! :) Jag vet att du kan klara det <3

Och ett lite sent grattis till att ni fick uppsatsen godkänd, förstår att det känns asbra just nu!

Svar: Tack för att du tror på mig Cornelia <3
Elin

skriven

Kommentera inlägget här :