Vecka 29 och nedräkning

 
Magen håller redan nu på att bli gigantisk, men jag känner mig inte såå tung än pga den. Där är mina ben största boven som svullnar så fort jag inte går med stödstrumpor dagtid. Har nu gått upp 10 kg i vikt och skulle helst inte vilja gå upp så mycket mer.. Men vi får väl se var det landar. Och hur det än blir så njuter jag denna allra sista gång. Lilla F sparkar just nu runt till Michael Rickfors "Där Gullvivan Blommar" - som råkade vara brudvals på Sandras och Davids bröllop för lite mer än en vecka sedan.
 
Nu har jag 6 nätter kvar att jobba, och om jag räknat rätt, 6 dag/kvällspass. Jag kommer sakna jobbet och alla kollegor samtdiigt som jag känner att jag verkligen behöva vilan för att hinna landa lite och förebereda innan F är här. Tiden går fruktansvärt fort och ja, snart är det december!
 
Idag har jag varit i Jönköping & nu börjar allvaret dra igång med magisteruppsatsen. Jag har min nuvarande kurs kvar, uppsatsen och så 10v praktik - sen är jag klar specialistsjuksköterska. Helt sjukt egentligen vad fort tiden har gått även med min utbildning. Praktiken blir ju inte klar färrän våren 2016 men vem har brådska? Jag ska vara hemma och gosa bebis ett år först, och sen ska jag göra färdigt praktiken, få min examen och kanske se mig om efter ett nytt jobb. :) Kanske.
 
Imorgon är det tisdag och då väntar simskolestart för Alexander & två nätters jobb för mig. 
Kram på er
 

Tacoskväll och bakningIdag är en "lugnare" dag där jag går hem och städar. Har handlat på förmiddagen efter vi lämnade A i skolan och nu fejar vi som sagt inför middagsbesök ikväll. Pappa och hans fru kommer på tacoskväll, och förutom tacos tänkte jag göra en "American Apple Pie" från Leila Lindholms bakbok "A Piece of Cake". Mums!


Vecka 26

 
Första "magbilden" som dyker upp här. Nu börjar det ju iaf bli en bula och inte bara tjockma ;) 
Idag, eller igår snarare, gick jag in v. 26 alltså. Jag mår väldigt bra, utom att jag är extremt trött. Funderar på om mitt blodvärde sjunkit ytterligare men jag kämpar ju nu med Blutsaft + Niferex varje dag så förhoppningsvis inte. 
 
Vi är hundvakter nu två dygn till den här sötnosen, mammas Jack Russel-hane Hebbe
 
 
Det är mysigt att vara hundvakt och han är så enkel och lätt att ha att göra med, så det är inga problem. Kan väl inte påstå att katterna jublar, men de är just nu förpassade till övervåningen. Skönt med två våningar och att vi som sagt fått upp grindar i samband med Kajsas skada så Hebbe inte kan ta sig upp till dem. På natten får han dock sova inne hos oss bakom stängd dörr, eftersom vi inte vet om katterna försöker ta sig ner på natten. Vill gärna ha både katter och hund vid liv när morgonen kommer ;)
 
Ikväll väntar fotbollsträning för A, Pär ska iväg på föräldramöte för J. Trist när saker krockar men tur vi kan dela upp oss iallafall. Förra veckan på fotbollsträningen såg det ut såhär 
 
 
Idag ska jag komma ihåg att ta med en fotboll till J så vi kan latja lite mer varandra under tiden, annars tycker han det är för himla trist.
 
Skolan började förra veckan med ilfart eftersom var helt fel i veckorna. På torsdag ska vi alla vara på KTC (Kliniskt Tränings Centrum) på Östra Sjukhuset där vi ska fokusera en hel dag på neonatal vård, dvs vård av för tidigt födda barn. Detta ser jag väldigt mycket fram emot! 
Men först väntar en samlingsdag/konferens med jobbet imorgon heldag, och så en vilodag på onsdag där vi ska få hit min pappa och hans fru på en Tacokväll. Till helgen blir det 3 nätters jobb igen. 
 
Fullspäckad vecka med andra ord! Så fort jag får möjlighet och inspiration så ska jag göra om och styra om lite här i bloggen. Headern är över två år gammal och ja, det är ju verkligen dags att byta!
 
Kram på er alla