Lillstrumpa 6 månsder

Idag är det ett halvår sedan vår lillstrumpa föddes i duschen här hemma i palatset. Tiden går så enormt fort kan jag bara återigen konstatera och senast udag pratade jag med jobbet om att börja arbeta helger efter sommaren (vill inte!!!). Detta för att dryga ut föräldrapengen så att den räcker till mars månad då hon alltså skall skolas in. 

Fröken ligger i skrivande stund i sin säng, kl 01.24 och är KLARVAKEN efter amningen. Försöker hålla släckt och hoppas att hon somnar om. 

Just nu är hon som alltid en mestadels glad skit som trivs bäst på golvet där hon kan upptäcka världen som hon själv vill. Hon står i krypställning med fram vs bakben men koordinera ännu inte alla fyra samtidigt utan rullar sig mest fram. Hon kan sitta med stöd och utan stöd några sekunder men hon har ännu inte lärt sig att ta emot sig när hon tippar utan faller son en fura (eller skulle ha gjort för självklart förhindrar vi att det händer). 
Hon äter smakportioner som blir större och större. Fortfarande är amningen huvudmålet vilket jag är jättenöjd med. Så länge hon inte fått tänder vill jag amma. Mest tycker hon hittills om palsternacka och potatis. Tonfisk smakade hon idag och det tyckte hon om. Broccoli går inte hem alls, morot sisådär.  


Vad hon väger vet jag inte ännu då vi ska till BVC för läkarkontroll nästa vecka. Hoppas hoppas att hon har fortsatt lägga på sig. Tycker att hon känns tyngre iallafall. 

Det var en liten uppdatering såhär före midsommar. Hoppas ni får en fin helg. Själv ska familjen ut på äventyr som jag får berätta om efter helgen. 

Kram!


Kommentera inlägget här :