Det går så fort nu

Nästa måndag blir Lillstrumpa fem månader. Fatta, fem månader!! Det går så fort nu. Från att du lärde dig vända från rygg till mage, har du blivit så stark i kroppen och du drar dig upp i krypställning både med armar och ben fast inte samtidigt ännu. Allt ska smakas på och in i munnen. Smaksensationer är nästan en daglig rutin vid middagen, potatis diggade du direkt medan det fortfarande råder stor skepsis mot morot. Idag ska du få testa broccoli. Havregröt går också bra, men D-dropparna hade du helst sluppit.

Det bästa som finns är att leka med brorsorna, och när Kajsa ligger nära dig vill du gärna fram till henne. Vi ser hur du försöker; sprattlar med armar och ben och blir arg för att du inte kommer någonvart. Åtminstone inte på det sätt du liksom instinktivt vet att du ska lära dig snart. Däremot går det bra att rulla. På så sätt tar du dig fram för tillfället, tills det där andra ger sig. 

Sömnen just nu är helt okej på natten. Du har lite svårt att komma till ro på kvällarna men sedan sover du gott i runt 6h innan du väcker morsan för käk. På dagtid sover du helst i bilen eller i barnvagnen, eller möjligtvis i mammas famn om vi är hemma. Något annat går du inte med på. 

Du har också hittat dina fötter och tycker dessa skapelser är det bästa som finns att roa sig med. 

Kort och gott: utvecklingen har tagit racerfart och det är bara att hänga med! 


Kommentera inlägget här :