Mathilda 9 månader

 
I fredags blev Mathilda 9 månader - tiden rusar iväg! Idag är det måndag och på fredag ska jag börja jobba min första helg igen för första gången på nästan ett år...
 
Men tillbaka till Mathilda.
 
Kropp: Du ställer sig upp mot allting nu; stolar, bord, grindar, leksaker.. you name it. I badkaret senast idag. Jag är rätt säker på att du kommer knata för ett års ålder. Kryper gör du fortfarande inte utan ålar dig men du verkar nöjd med det, så förmodligen kommer du kanske inte krypa alls. 
 
Knopp: Du är envis, undrar vem du ärvt det ifrån? *harkel* Sova är ett nödvändigt ont som helst ska ske två gånger dagtid för att du ska må som bäst. Ibland är du dock så envis och inte ska sova att du gör som nu, kämpar tills kl 17,30 och somnar först då. Vilket kommer innebära att du lär somna för natten vid midnatt eller nåt ;) Nåja, förutom sömnen har du börjat nicka. Vi upplever att du nickar som svar på frågor, men ibland nickar du oavsett. Några gånger har du pekat mot lampan när vi frågat vart den är, Du ljudar enormt mycket och är inne i en skrikperiod. När du blir upphetsad/extra glad så tjuter du till så att det ringer i trumhinnorna. Nästan så man drar sig för att gå hem till folk ;) 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :